HOME ¦ ABOUT ME ¦ BLOG ¦ PHOTOS ¦ LINKS ¦ CONTACT ¦ SERVICES

 

Latest »

Jag har skapat mig en helt egen blogg! Här kommer jag till att börja med skriva om saker som händer under min resa i Thailand. Klicka på länken i menyn eller här för att komma dit.

 

 

Tjänster... »

Medmänniska
Har du frågor och funderingar, men ingen att prata med om "sånt"? Vill du få stöttning och någon att bolla idéer och alternativ med? Känner du att en psykolog är "för avancerad" eller läskig att gå till? Är det helt enkelt en vanlig människa du prata med? 
De flesta har behov av att prata om olika saker, men har egentligen ingen de kan vända sig till och framförallt ingen som ger dem odelad uppmärksamhet. Tänk att under en timme få all uppmärksamhet och koncentrera sig på det som känns angeläget för dig just nu?! Detta kan jag hjälpa till med.

Korrekturläsning
Vill du nå fram med ditt budskap och vara professionell? Har du skrivit en text i form av tex ett dokument eller mejl, som du anser är viktig och vill att ska göra ett gott intryck? Det är alltid nyttigt att låta ett par nya ögon att se över en text för att testa om budskapet går fram, ifall formuleringarna är bra, hitta tex stavfel och särskrivningar, etc.
Jag har en fallenhet för att hitta allt från dubbla mellanslag till att komma på bra formuleringar som förtydligar budskapet. Ordbehandlingsprogram som tex Word hjälper oss med mycket, men (ännu?) inte med dessa saker som jag gärna hjälper till med.

Guide och chaufför i Polen
Polen är ett intressant land som har en lägre prisnivå än Sverige. Vill du få ett större utbyte av din vistelse i Polen? Genom att ha en ciceron med dig som både guidar och kör dig får du en större upplevelse. Med en ciceron får du höra saker som inte går att läsa sig till och hjälp med att tolka och översätta tex skyltar och texter. Du får en förklaring till maträtterna och menyn, får tips om vad som är intressant och värt att se, samt kan ställa frågor och får svar om allt möjligt.
Trafiken i Polen är klart annorlunda än i Sverige, vilket kräver mycket koncentration och uppmärksamhet. Låter du mig köra framförs du på ett säkert sätt och kan njuta av landskapet och samtalet med dina vänner istället. Dessutom kan du njuta av en god kall öl till lunchen, istället för att vänta med den till kvällen då du är framme vid nästa destination.
Vill du ha förslag på upplägg och tips på vad man "måste" se och göra i Polen så ordnar jag gärna det. Jag kan även ordna alla bokningar, så som tex biljetter till båten, boka hotell, reservera bord på restaurangen, etc.

Kontakta mig för mer info om bokning:
Skicka mig ett mejl med kontaktuppgifter så hör jag av mig!

 

News »

Här beskriver jag de tjänster jag kan hjälpa till med.

 

www.bjelton.se © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use